Έδωσαν λίστα για προβιβασμό νεαρών!

Έδωσαν λίστα για προβιβασμό νεαρών!

Ο Ντούσαν Κερκέζ γνωρίζει πολύ καλά, ποια παιδιά της δεύτερης ομάδας (K-19) έχουν προσόντα και τις προοπτικές ανέλιξης να αγωνιστούν σε ψηλό επίπεδο.

Έχει κάνει ήδη εισήγηση στον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους για μερικά παιδιά, τα οποία θα κληθούν προσεχώς να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.  

Ένας απ’ αυτούς είναι ο 18χρονος αριστερός μπακ Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα προχθές στη συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ. 

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Γιάννη Γερολέμου, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε λήγει τέλος του μήνα, είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του. 

Ο 19χρονος Αντρέας Κεραυνός, από το περασμένο Καλοκαίρι, λογιζόταν τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, πίσω από τους Βοζίνια και Ευάγγελο Γεωργίου. 

Εννοείται ότι ο Ντούσαν Κερκέζ και οι συνεργάτες του, θα «τσεκάρουν» και τις περιπτώσεις άλλων νεαρών παιχτών που ανήκουν στην ΑΕΛ, αλλά ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE