ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

Στη σύλληψη της 26χρονης τέως συζύγου του Ηλία Μούζου προχώρησε την Τρίτη (8/5) η Αστυνομία σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου κατά μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 5 Μαΐου, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κατά τη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, η 26χρονη εντοπίστηκε να επιβαίνει στο όχημα με το οποίο κινείτο ο 38χρονος συνοδεύοντας τον, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Η 26χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως πληροφορούμαστε, η 26χρονη, που φέρεται να παρέλαβε τον Μούζο για να τον μεταφέρει στη Λεμεσό, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Τρίτης (8/5).

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE