ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

Στη σύλληψη 21χρονου βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Τρίτης (8/5), μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής δύο αυτοκινήτων.

Τα δύο αυτοκίνητα κλάπηκαν τον περασμένο Απρίλιο, στην επαρχία Πάφου και αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, αυτός καταζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία ότι, ο 21χρονος βρισκόταν σε κατοικία στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία, όπου βρισκόταν η 27χρονη ένοικος, την οποία και πληροφόρησαν για την παρουσία τους στο μέρος. Η 27χρονη ανάφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι ο 21χρονος δεν βρισκόταν στην οικία της, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 21χρονο στην οικία και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η 27χρονη ένοικος επίσης συνελήφθη στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Οι 21χρονος και 27χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE