ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

Στη σύλληψη 21χρονου βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Τρίτης (8/5), μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής δύο αυτοκινήτων.

Τα δύο αυτοκίνητα κλάπηκαν τον περασμένο Απρίλιο, στην επαρχία Πάφου και αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, αυτός καταζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία ότι, ο 21χρονος βρισκόταν σε κατοικία στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία, όπου βρισκόταν η 27χρονη ένοικος, την οποία και πληροφόρησαν για την παρουσία τους στο μέρος. Η 27χρονη ανάφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι ο 21χρονος δεν βρισκόταν στην οικία της, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 21χρονο στην οικία και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η 27χρονη ένοικος επίσης συνελήφθη στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Οι 21χρονος και 27χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE