ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

ΠΑΦΟΣ: 21χρονος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητα και κρυβόταν - Συνελήφθη και 27χρονη

Στη σύλληψη 21χρονου βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Τρίτης (8/5), μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής δύο αυτοκινήτων.

Τα δύο αυτοκίνητα κλάπηκαν τον περασμένο Απρίλιο, στην επαρχία Πάφου και αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, αυτός καταζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία ότι, ο 21χρονος βρισκόταν σε κατοικία στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία, όπου βρισκόταν η 27χρονη ένοικος, την οποία και πληροφόρησαν για την παρουσία τους στο μέρος. Η 27χρονη ανάφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι ο 21χρονος δεν βρισκόταν στην οικία της, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 21χρονο στην οικία και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η 27χρονη ένοικος επίσης συνελήφθη στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Οι 21χρονος και 27χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.