ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θα βάλει fuego η Φουρέιρα στον τελικό; Πρώτο φαβορί και στο 3.50 η νίκη της Κύπρου στην Stoiximan!

Θα βάλει fuego η Φουρέιρα στον τελικό; Πρώτο φαβορί και στο 3.50 η νίκη της Κύπρου στην Stoiximan!

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, παίζει μπάλα παντού! Και στη διασκέδαση, και στη Eurovision! Ποντάρετε και κερδίστε.

 

Η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος ξεσήκωσαν τον κόσμο στη Λισσαβώνα χθες το βράδυ και η πρόκριση ήρθε μάλλον εύκολα και αναμενόμενα. Η επόμενη πρόκληση είναι ο μεγάλος τελικός του Σαββάτου, όπου η Κύπρος είναι ΦΑΒΟΡΙ!

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έφτασε πριν από δύο εβδομάδες στην πορτογαλική πρωτεύουσα από τη 19η θέση στα προγνωστικά, κατάφερε μέσα από τις πρόβες της να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και λίγες μέρες πριν τον τελικό είναι το φαβορί για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Και παραμένει πρώτο φαβορί και μετά την χθεσινή εκπληκτική της εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό. Εν αναμονή και του δεύτερου ημιτελικού, ιδού οι αποδόσεις για τον νικητή της Eurovision στην Stoiximan:

Πρώτο φαβορί είναι η Κύπρος με απόδοση 3.50, ενώ το Ισραήλ που μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν σταθερά πρώτο και με διαφορά στις προβλέψεις, μετά τον πρώτο ημιτελικό έπεσε και από τη δεύτερη θέση και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 7.00!

Στη δεύτερη θέση είναι η Νορβηγία με 7.00, ενώ ανέβηκε η Γαλλία με απόδοση 6.50. Στο 15.00 θα βρείτε την Λιθουανία και στο 18.00 την Σουηδία. Εσθονία και Τσεχία δίνουν 25.00.

Δείτε όλες τις αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ και ποντάρετε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top