ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακυρώνεται η εκδήλωση στις Φοινικούδες για την Eurovision λόγω πένθους για το 10χρονο αγόρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακυρώνεται η εκδήλωση στις Φοινικούδες για την Eurovision λόγω πένθους για το 10χρονο αγόρι

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Λάρνακας «ανακοινώνει ότι η αποψινή προβολή του 63ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού της Eurovision στην Κεντρική Εξέδρα των Φοινικούδων ακυρώνεται λόγω του αδόκητου θανάτου του 10χρονου μαθητή από το Αλεθρικό».

Στην ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο 10χρονος όπως είχαμε αναφέρει τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε στο σχολείο κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμναστική. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο ιατροί των Πρώτων Βοηθειών καθώς φέρονται να είναι ύποπτοι για ιατρική αμέλεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top