ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατήγγειλε εκβιασμό του για 1 εκ. ευρώ ο Πυρίλλης -Δικηγόρος ενεργούσε για γνωστό επειχειρηματία

Κατήγγειλε εκβιασμό του για 1 εκ. ευρώ ο Πυρίλλης -Δικηγόρος ενεργούσε για γνωστό επειχειρηματία

Καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον δικηγόρου από την Λεμεσό έκανε ο Θεόδωρος Πυρίλλης.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου μετέβη την Τετάρτη (16/05) στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου και υποστήριξε ότι ο εν λόγω δικηγόρος απαίτησε από τον κ. Πυρίλλη για λογαριασμό γνωστού επιχειρηματία, ένα εκατομμύριο ευρώ για μια κτηματική πράξη που είχε γίνει πριν από 10 χρόνια.

«Αν δεν διευθετήσουμε αυτή την οφειλή προς τον πελάτη μου, θα πάμε δικαστήριο και θα διασυρθείς» είπε το ίδιο πρόσωπο στον κ. Πυρίλλη, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος.

Ο καταγγελλόμενος φέρεται να είχε συναντηθεί με τον Θεόδωρο Πυρίλλη στο δικηγορικό γραφείο του νομικού συμβούλου του Δημάρχου, Ανδρέα Πιττάτζη. Με λίγα λόγια, στη συνάντηση συμμετείχαν και οι τρεις, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε. Λίγο αργότερα, Πυρίλλης και Πιττάτζης μετέβησαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, καταγγέλλοντας τον δικηγόρο.

Όπως σημειώσαμε ο εν λόγω δικηγόρος που κατάγεται από τη Λεμεσό παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος γνωστού Κύπριου επιχειρηματία. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο κ. Πυρίλλης υπέβαλε καταγγελία μόνο για τον δικηγόρο, καθώς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει κατά πόσον ο νομικός ενεργούσε πράγματι εκ μέρους του επιχειρηματία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος θεωρεί ότι η κτηματική πράξη που έγινε πριν από 10 χρόνια δεν έχει καμία εκκρεμότητα, γι΄ αυτό και εξέλαβε ως εκβιασμό τα όσα του ανέφερε ο νομικός από την Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξετάζει τους ισχυρισμούς του κ. Πυρίλλη, για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η συζήτηση για τη κτηματική διαφορά. Πρώτα αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και εν συνεχεία θα εξεταστεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικά αδικήματα, όπως αυτά της απειλής και του εκβιασμού.

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top