ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δύσκολο έργο του Σωφρόνη – Η τριάδα παικτών που έφυγε και… «καίει»

Το δύσκολο έργο του Σωφρόνη – Η τριάδα παικτών που έφυγε και… «καίει»

Μέχρι στιγμής, αποχώρησαν επίσημα από τον Απόλλωνα οι Άλεφ, Άλαν, Γιάκολις, Μαρτίνες, Πιτσιάν, Χατζηβασίλης και Σοφρωνίου, ενώ θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Αγγελή, ο οποίος ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να ξεκινήσει το ψάξιμο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Στην πόρτα εξόδου είναι και ο Ζάντερ, αφού το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών, φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά.

Από τη συγκεκριμένη εννιάδα που είδε την πόρτα εξόδου, θεωρούμε – και χωρίς να υποτιμούμε την αξία κανενός ποδοσφαιριστή – ότι βάσει της απόδοσης και της προσφοράς τους στη φετινή σεζόν, ο Κύπριος τεχνικός θα πρέπει να προβληματίζεται μόνο για την αποχώρηση τριών παικτών, των Ζάντερ, Άλεφ και Γιάκολις.

Και οι τρεις, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθληματος στις θέσεις που αγωνίζονται και τα κενά που αφήνουν είναι μεγάλα, όχι όμως και δυσαναπλήρωτα, αφού… ουδείς αναντικατάστατος!

Εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Άλεφ, ο οποίος έχει κάνει… παπάδες στη φετινή σεζόν και θα πρέπει να έχει και την τύχη με το μέρος του ο Απόλλωνας στη μεταγραφική περίοδο, για να εντοπίσει παρόμοιο ή και καλύτερο «λαυράκι».

Για την ιστορία, να θυμίσουμε τα στατιστικά που είχε την περίοδο 2017-2018 η συγκεκριμένη τριάδα:

Ζάντερ Σαντάνα (αριστερός μπακ-χαφ): Πατήστε ΕΔΩ…

Άλεφ ντος Σάντος (box to box μέσος): Πατήστε ΕΔΩ…

Αντόνιο Γιάκολις (δεξιός χαφ): Πατήστε ΕΔΩ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top