ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΥΔΥ: “Θέλουμε εργασία σε συνθήκες ασφάλειας”

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΥΔΥ: “Θέλουμε εργασία σε συνθήκες ασφάλειας”

Τα Διοικητικό Συμβούλιο των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ θα ήθελαν να εκφράσουν την έντονη ανησυχία και διαμαρτυρία τους, γιατί για ακόμα μια φορά το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται αντιμέτωπο με περιστατικό βίας στο χώρο εργασίας του.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση, θεωρείται το γεγονός ότι, το πρόβλημα αυτό πλέον επεκτάθηκε και εκτός των Νοσοκομείων (ΤΑΕΠ), στα Κέντρα Υγείας.

"Καλούμε τους αρμόδιους φορείς, όπως εξεύρουν τους κατάλληλους μηχανισμούς, ούτως ώστε το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας να μπορούν να εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας και να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντα τους, προς όφελος και των ασθενών", καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE