ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στήριξη στην απόφαση της Θύρας 9 από ιδρυτικά μέλη! ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στήριξη στην απόφαση της Θύρας 9 από ιδρυτικά μέλη! ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Για στήριξη της απόφασης τους από ιδρυτικά μέλη κάνουν λόγο τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας.

Η Θυρα 9 με γραπτή της επιστολή η οποία δημοσιεύθηκε στο omonoianews.com αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η απόφαση που πήρε την Τρίτη (29/5) το βράδυ στηρίζεται και από ιδρυτικά μέλη της.

Η επιστολή:

«Δεν ζητήσαμε ποτέ δάφνες για το ότι υπήρξαμε ιδρυτικά μέλη της ΘΥΡΑ 9 αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε κάτι όταν βλέπουμε τον καθένα να εκμεταλεύετε την δική μας πράξη για να κτυπήσει τους σημερινούς συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9.

Όταν ιδρύσαμε την ΘΥΡΑ 9 το 1992 το πράξαμε για να υποστηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αρχές και τα ιδανικά που είχε. Η απόφαση να δωθεί η ομάδα μας σε κάποιο Παπασταύρου είναι ξεκάθαρα αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε με την απόφαση της Συνέλευσης της ΘΥΡΑ 9 ότι η υποστήριξη της επένδυσης Παπασταύρου είναι λανθασμένη.

Οι σημερινοί συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9 έχουν την πλήρη στήριξη μας στο νέο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσουν. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για αυτά τα παιδιά που δεν ξεπούλησαν τις ιδέες που ίδρυσαν την ομάδα μας αλλά και την οργανωμένη μας κερκίδα. Οι υπόλοιποι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφαση αυτών των παιδιών που στα πέτρινα χρόνια της ομάδας μας κράτησαν την ΘΥΡΑ 9 ψηλά.

Γιάννος Ποταμός
Τάκης Χριστοδούλου (Τακήλλας)»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top