ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικεντρώνονται στον εντοπισμό του Χάρη Σαρίδη οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικεντρώνονται στον εντοπισμό του Χάρη Σαρίδη οι Αρχές

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωποκράτησης του 33χρονου Χαράλαμπου Καλογερίδη, που συνελήφθη την Κυριακή (03/06) στη Λάρνακα, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως αποφασίστηκε όπως η αυτή  γίνει κεκλεισμένων των θυρών για καθαρά λόγους ασφαλείας.

"Ο Καλογερίδης οδηγήθηκε τη Δευτέρα (04/06) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, και η διαδικασία προσωποκράτησης έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι λόγοι είναι λόγοι ασφαλείας και μόνο", ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση κατά πόσο ο ίδιος εκφράζει φόβους για τη ζωή του, ο κ.Σωτηριάδης αρκέστηκε να πει ότι, η Αστυνομία έκρινε όπως η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αίτημα και της υπεράσπισης.

"Τώρα απομένει η πλήρης εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης και συνεχίζει να καταζητείται ακόμη ο Χάρης Σαρίδης, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή διαφεύγει της σύλληψης", ανέφερε, και πρόσθεσε ότι "οι προσπάθειες της Αστυνομίας επικεντρώνονται προς αυτό".

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Καλογερίδης στη σκηνή όπου έγινε η ληστεία

 

Κληθείς να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα ότι ο 33χρονος έχει παραδεχθεί τη διάπραξη της ληστείας, στις 6 Μαρτίου 2018, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως το μόνο που μπορεί να αναφέρει είναι ότι "ανακρίνεται επισταμένα από την ανακριτική ομάδα και οι εξετάσεις και έρευνες συνεχίζονται σε μια προσπάθεια πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης".

Υπενθύμισε ακόμη πως η σύλληψη του Καλογερίδη έγινε έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση από μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και της ΑΔΕ Λάρνακας, τα οποία εντόπισαν τον καταζητούμενο σε διαμέρισμα συγγενικών του προσώπων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top