ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχει εξήγηση στο ερώτημα των φίλων της ΑΕΚ!

Υπάρχει εξήγηση στο ερώτημα των φίλων της ΑΕΚ!

Αυτή την περίοδο στο επίκεντρο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ βρίσκεται το μεταγραφικό κομμάτι και είναι απόλυτα λογικό.

Ο τεχνικός διευθυντής Άντερ Μουρίγιο προχωράει με γοργούς ρυθμούς τις διεργασίες τους όμως δεν βιάζεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Εξετάζει καλά όλες τις περιπτώσεις που ξεχώρισε και δίνει χρόνο γιατί ξέρει πως στην πορεία ίσως προκύψουν και κάποιες άλλες καλές λύσεις. Υπενθυμίζουμε πως οι κιτρινοπράσινοι δίνουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα τέλη Ιουλίου και αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με πέρσι.

Εκκρεμούν ακόμα κάποιες αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ και παράλληλα με αυτές θα ανακοινωθούν και οι αντικαταστάτες αυτόν που θα φύγουν. Σαφώς και οι φίλοι των Λαρνακέων θα βλέπουν πως οι άλλες ομάδες κινούνται περισσότερο στο παζάρι (τουλάχιστον ακούγονται ονόματα) και θα διερωτούνται πότε θα κάνει η ομάδα τους της κινήσεις της, όμως αυτό έχει εξήγηση.

Από την μια η ΑΕΚ λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε δύσκολα βγαίνουν ονόματα πριν να είναι κάτι (σχεδόν) οριστικό και από την άλλη οι κυπελλούχοι δεν θα προβούν σε ολική αλλαγή του ρόστερ (δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια).

Θα κρατηθεί ο κορμός και παράλληλα θα επιχειρήσει ο Μουρίγιο να κάνει την ομάδα πιο νεανική και να υπάρχει ένα κράμα έμπειρων αλλά και πιο νέων ποδοσφαιριστών.

Εξάλλου έδειξαν στην ΑΕΚ πως αυτό το μοντέλο έβαλε την ομάδα σε τροχιά ανόδου και αυτό επιβραβεύτηκε με την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου.

Αν θέλει όμως να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και να το πάρει η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της, οφείλει να αλλάξει κάποια από τα κακώς κείμενα που μας έδειξε πέρσι και να μάθει από τα λάθη της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top