Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης καταδικάζει, εάν ευσταθούν, τα περιστατικά που αναφέρθηκαν την Πέμπτη (7/6) από την ΠΟΕΔ και αφορούσαν διαπληκτισμούς μεταξύ γονιών και εκπαιδευτικών και καλεί για μια ακόμα αφορά τους γονείς «να κατεβάσουν τους τόνους».

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι τέτοια περιστατικά είναι μεμονωμένα, δεν αντικατοπτρίζουν το σεβασμό των γονιών προς τους εκπαιδευτικούς και δεν έχουν σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Συνομοσπονδία μας έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με την οποία ζητά συναντήσεις, ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και εισηγήσεις σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα αλλά και για να καταθέσει τις θέσεις και απόψεις της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE