ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 17χρονος – Σύλληψη 28χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 17χρονος – Σύλληψη 28χρονου

Στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση ανήλικος από τη Λεμεσό, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός από την Μουταγιάκα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο, το βράδυ της Δευτέρας 11/06, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο», ο νεαρός προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από καφετέρια στο Τραχώνι της επαρχίας Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην καφετέρια, όπου εντόπισε στο υποστατικό δυο Σύρους ηλικίας 39 και 28 χρόνων.

Κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος καταζητείτο, ενώ συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης και 10 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE