ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Σκάφος με 70 πρόσφυγες στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

ΠΑΦΟΣ: Σκάφος με 70 πρόσφυγες στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Σκάφος στο οποίο επιβαίνουν περί τους 70 πρόσφυγες από την Συρία, άνδρες και γυναικόπαιδα, προσεγγίζει το αλιευτικό καταφύγιο του ακριτικού Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Το σκάφος εντοπίστηκε από τα παράκτια ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας και με οδηγίες του κέντρου έρευνας και διάσωσης άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής αστυνομίας βγήκε στα ανοικτά, αργά το απόγευμα , εντοπίζοντας το καΐκι στα ανοικτά της Μανσούρας, ανάμεσα στον ακριτικό Πύργο Τηλλυρίας και τον θύλακα των Κοκκίνων.

Στην ακριτική περιοχή όπου αναμένεται η άφιξη των Σύρων προσφύγων που επιβιβάστηκαν εκ νέου από τα τουρκικά παράλια, κοντά στο λιμάνι της Μερσίνας, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον όλεθρο του πολέμου, βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια στους πρόσφυγες. Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους αναμένεται να προωθηθούν στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top