ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΗ απάντηση Ολυμπιακού: «Στον Παναθηναϊκό δεν αντέχουν… ούτε το 60-40 υπέρ τους»!

ΕΠΙΚΗ απάντηση Ολυμπιακού: «Στον Παναθηναϊκό δεν αντέχουν… ούτε το 60-40 υπέρ τους»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός… απάντησε με θέση της στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη διαιτησία του Game 4 και τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν αντέχουν το 60-40 υπέρ τους.

Μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητών του αγώνα. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση και απάντησε με θέση της.

Σ’ αυτήν, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για διαιτησία 60-40 υπέρ του «τριφυλλιού» και στέκονται στις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για… δώρο 14-16 βολές από την ομάδα του.

«Πριν βγάλουν ανακοινώσεις, θα πρέπει να μιλάνε με τον προπονητή τους. Είναι προφανές ότι δεν τον είχαν ενημερώσει τι πρέπει να πει, γιατί στη συνέντευξη Τύπου έκανε παράπονα για τους παίκτες του που έδωσαν 14-16 βολές χωρίς λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν ούτε το 60-40 υπέρ τους», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε και την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΚΑΕ ΠΑΟ:

«Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του.

Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός.

O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα.

Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top