ΤΡΑΧΩΝΙ: Αποφασίζει η Αστυνομία των Βάσεων για έκδοση των συλληφθέντων στην Κυπριακή Δημοκρατία

ΤΡΑΧΩΝΙ: Αποφασίζει η Αστυνομία των Βάσεων για έκδοση των συλληφθέντων στην Κυπριακή Δημοκρατία

Το Σάββατο (16/6) αποφασίζει το δικαστήριο των βρετανικών βάσεων στην Επισκοπή κατά πόσον τέσσερις Ελληνοκύπριοι ηλικίας 36, 37, 40 και 41 ετών, που είχαν συλληφθεί για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών θα παραδοθούν στις κυπριακές αρχές για να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη ή θα εκδικαστούν από βρετανικό δικαστήριο.

 

Οι τέσσερις είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη ύστερα από ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στο χωριό Τραχώνι Λεμεσού, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν έξι συνολικά κιλά κάνναβης.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.