ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακατάλληλα η μεγαλύτερη μερίδα αυτοκινήτων των κατεχομένων

Ακατάλληλα η μεγαλύτερη μερίδα αυτοκινήτων των κατεχομένων

Πέραν των 46,000 τα οχήματα στα κατεχόμενα χωρίς έγγραφα καταλληλότητας, γράφει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις».

Πέραν των 46 χιλιάδων είναι τα οχήματα που κυκλοφορούν στα κατεχόμενα και δεν φέρουν τα αναγκαία έγγραφα καταλληλότητας του οχήματος αλλά και τις απαραίτητες άδειες κυκλοφορίας, γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις».
 
Σύμφωνα με στοιχεία του «υπουργείου» συγκοινωνιών, που παραθέτει η εφημερίδα, η «κυβέρνηση» χάνει έσοδα πέραν των 52 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ).
 
Όπως αναφέρεται τα περισσότερα οχήματα από τις 46 χιλιάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τα σχετικά έγγραφα τα τελευταία τρία χρόνια ενώ το «υπουργείο» προσπαθεί να βρει τρόπους να βοηθήσει τους πολίτες να εκδώσουν τα έγγραφα, δίνοντας τους την ευκαιρία να το κάνουν είτε με δόσεις είτε με εκπτώσεις στις τιμές.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην πρώτη σειρά στη λίστα των οχημάτων που δεν έχουν εξασφαλίσει τα έγγραφα καταλληλότητας και κυκλοφορίας βρίσκονται τα οχήματα πολυτελείας ενώ πέραν των τεσσάρων χιλιάδων μοτοσυκλετών δεν έχουν τα σχετικά έγγραφα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top