Υπερπαραγωγή το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Κύπριας καλλονής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπερπαραγωγή το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Κύπριας καλλονής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κόρη της Κύπριας καλλονής έκλεισε δύο ετών και το πάρτι της ήταν υπερπαραγωγή.  

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου και ο σύντροφός της, Μένιος Παναγιώτου την Κυριακή, 17 Ιουνίου, γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους Εστέλ.

Το πάρτι είχε θέμα τα εξωτικά φρούτα και όλα ήταν εμπνευσμένα από τα αυτά. Ανανάδες, καρπούζια, μάγκο και καρπούζια κυριαρχούσαν στο χώρο, με το πάρτι της Εστελ να είναι άκρως καλοκαιρινό. 

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της Εστελ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE