Κτύπησε την πόρτα… για Γιαννιώτα

Κτύπησε την πόρτα… για Γιαννιώτα

Εκτός από τον Χατζισαφί η Αλαβές φαίνεται να έχει στο μεταγραφικό της… κάδρο από το ρόστερ του Ολυμπιακού και τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον οποίο η Βαγιαδολίδ συνεχίζει να θέλει να τον κρατήσει.

Η Βαγιαδολίδ δείχνει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της έτσι ώστε να κρατήσει τον Γιαννιώτα. Ωστόσο από την ισπανική αγορά για τον διεθνή εξτρέμ – που δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό – υπάρχει και η Αλαβές που τον θέλει.
 
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE