ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κορυφαία διάκριση για το ολοκαίνουριο OpelGrandlandX

Κορυφαία διάκριση για το ολοκαίνουριο OpelGrandlandX

Το νέο OpelGrandlandX είναι η ναυαρχίδα στη γκάμα των SUV της γερμανικής εταιρείας μετά τα MokkaX και GrosslandX. Ένα μοντέλο που υπερέχει σε πολλούς τομείς ενώ μπορεί επάξια να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.: Μοντέρνες, αθλητικές γραμμές, off-road εμφάνιση και κλασικές αρετές SUV με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας να το συνοδεύει. Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται από τη σειρά βραβείων που λαμβάνει το μοντέλο των γερμανών, με τελευταίο το OffRoadAwardαπό τους αναγνώστες τωνέγκυρων περιοδικώνOffRoadκαι SUV.

 

Οι αναγνώστες τους έχουν ψηφίσει το σπορ και κομψό OpelGrandlandX ως το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στα βραβεία OffRoad 2018. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ψηφοφορία άνοιξε και για δικίνηταSUV με το OpelGrandlandX να κερδίζει ενάντια σε έντεκα ανταγωνιστές.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το βραβείο των αναγνωστών . Καταφέραμε να εδραιωθούμε σαν ανταγωνιστές της πολύ μεγάλης αυτή κατηγορίας με το νέο GrandlandX. Με όμορφη όψη και κορυφαία τεχνολογία, όπως το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip αλλά και την απόλαυση που προσφέρει το οδήγημα του» δήλωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ για CompactCars&LCV, MichaelWalter.

 

Η επιτυχία της Opelσυνεχίστηκε και με το νέο και δυναμικό CrosslandXαφού κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία με το Grandland X. Οι δυο νέες προσθήκες της οικογένειας των OpelSUV συνεχίζουν τις επιτυχίες που είχε και το MokkaX  στο περιοδικό OffRoad το οποίο κέρδισε δυο φορές την κατηγορία sub-compactSUV (το 2013 και 2014).

 

Οι αναγνώστες του περιοδικού OffRoad ψηφίζουν για τα αγαπημένα τους οχήματα off-road και SUV από το 1982. Για πρώτη φορά φέτος, ψήφισαν μαζί τους και οι αναγνώστες του θυγατρικού του περιοδικού, SUVMagazin. Περισσότεροι από 43.500 αναγνώστες ψήφισαν ανάμεσα σε 174 οχήματα σε 12 κατηγορίες

 

ToGrandlandX διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με δύο πετρελαιοκινητήρες. Ένα δίλιτρο απόδοσης 177 ίππων και ένα στα 1.6 λίτρα με 120 ίππους. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης και ένα αλουμινένιο βενζινοκινητήρα 1.2 Turbo άμεσου ψεκασμού απόδοσης 130 ίππων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top