ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το στοιχείο που δείχνει ότι και ο Λαβόρδε ΘΕΛΕΙ να έρθει

Το στοιχείο που δείχνει ότι και ο Λαβόρδε ΘΕΛΕΙ να έρθει

Μετά την συμφωνία με Ντουρίς στην «ακίδα» της Ανόρθωσης μπαίνει για τα καλά το όνομα του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ο Κολομβιανός άσσος ο οποίος ως γνωστόν παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι είναι εδώ και αρκετό καιρό ο μεγάλος στόχος της «Κυρίας» για την ενίσχυση της, της επιθετικής γραμμής.

Φυσικά ζεστό ενδιαφέρον στο να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν δείχνει μόνο η πλευρά των διοικούντων του Βαρωσιώτικου συλλόγου, αλλά αυτό το ενδιαφέρον να επιστρέψει στην Ανόρθωση φαίνεται να είναι και από πλευράς του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός ότι ο πρώην άσσος της Κράσνονταρ και της Ανόρθωση ζήτησε παράταση για να απαντήσει και σε συνδυασμό ότι έπεσαν αισθητά οι απαιτήσεις του, είναι μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Λαβόρδε θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο και να ξαναφορέσει την φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος.

Όπως λέει και μια γνωστή ρήση «σαν θέλει νύμφη και ο γαμπρός», αυτό που απομένει να δούμε είναι πως θα προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ Λαβόρδε και Ανόρθωσης κι αν το ενδιαφέρον των δύο πλευρών αν τελικά θα καταλήξει σε «γάμο», αλλά και το πότε θα γίνει αυτό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top