ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις απειλές εναντίον του Ν. Κοτζιά

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις απειλές εναντίον του Ν. Κοτζιά

Άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί έγκληση, πραγματοποιήθηκε μετά τις καταγγελίες του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του.


Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης του, στον σταθμό 24/7, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι έχει λάβει «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο `63-`65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται έγκληση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top