Η κραυγή του Αρχηγού για τα θανατηφόρα – «Κάμερες και αυστηρές ποινές ΤΩΡΑ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κραυγή του Αρχηγού για τα θανατηφόρα – «Κάμερες και αυστηρές ποινές ΤΩΡΑ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται αυτές τις μέρες για τις τροχαίες συγκρούσεις και την οδική ασφάλεια.

Συσκέψεις επί συσκέψεων, σε πολιτικό και μη επίπεδο, και αναζητούνται τρόποι εξάλειψης ή μείωσης των θανατηφόρων συγκρούσεων.

Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν αυστηρότερες ποινές και κάμερες ασφαλείας στους δρόμους, ένας εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει αυτή την απαίτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοστόμου σημειώνει ότι «η οδική ασφάλεια απαιτεί κατάλληλη νοοτροπία και συμπεριφορά. Η νοοτροπία διαμορφώνεται κατά την ανάπτυξη της προσωπικότητας. Η πολιτεία να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό. Οι συμπεριφορές αλλάζουν ανάλογα με το κόστος/όφελος. Κάμερες και αυστηρές ποινές θα μειώσουν τους θανάτους. Τις θέλουμε ΤΩΡΑ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE