ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός o γνωστός ράπερ Smoke - Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου

Νεκρός o γνωστός ράπερ Smoke - Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου

Ο Καναδός ράπερ έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνωστων που τον «εκτέλεσαν» μέσα στη μέση του δρόμου, το απόγευμα του Σαββάτου 30/6(τοπική ώρα) σε πολυσύχναστη συνοικία του Τορόντο. 

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία ακόμη άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, ο ένας από τους δύο άνδρες υπέκυψε στα τραύματά του. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μαύρο SUV μετά την επίθεση. 

Ο Mustafa the Poet, ένας Καναδός καλλιτέχνης, ανακοίνωσε τα νέα του θανάτου του 22 χρονου φίλου του στο Twitter. «Ο Smokey έφυγε, αλλά οι προσευχές μας τον ακολουθούν στον παράδεισο», έγραψε στην ανάρτησή του. 

Ανάρτηση για τον χαμό του δημοφιλούς μουσικού έκανε και ο συμπατριώτης του Drake: «Ο αφανισμός τόσο χαρισματικών και ευλογημένων ψυχών το τελευταίο διάστημα είναι απίστευτα θλιβερός. Ελπίζω να επικρατήσει ειρήνη στην πόλη μας. Αναπαύσου εν ειρήνη Smoke», έγραψε ο πολυβραβευμένος ράπερ. 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top