Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου μαζί με τους φοιτητές του Προγράμματος Αρχιτεκτονικής μεταμορφωσαν τον “Πράσινο Τοίχο”του Πανεπιστημιου με εικαστικές παρεμβάσεις αναπαριστώντας το Κυπριακό Τοπίο και εισάγοντας το στοιχείο του ξηρού τοπίου “Xeroscape”.

Η κατασκευή προέκυψε σε συνέχεια μιας σειράς εργαστηριακών ασκήσεων και ψηφιοποίηση αυτών.

Ο συντονισμός του workshop έγινε από την Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, ενώ βασικός συντελεστής του ήταν Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Σοφια Βυζοβίτη.

Τους φοιτητές επίσης κατεύθυναν οι κ. Ήβη Δόβα και Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορες του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και οι Cristina Musacchio και Declan Rafferty ως επισκέπτες καθηγητές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE