ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόταση για επιβράβευση των καλοπληρωτών μετέφερε στον Πρόεδρο ο Γ. Λιλλήκας

Πρόταση για επιβράβευση των καλοπληρωτών μετέφερε στον Πρόεδρο ο Γ. Λιλλήκας

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη αναφορικά με την απόφαση που πήρε χθες βράδυ η Πολιτική Σύγκλητος του κόμματος να καταψηφίσει και τη συμφωνία για τις κρατικές εγγυήσεις αλλά και τα 5 νομοσχέδια που αφορούν τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ).

 

Ταυτόχρονα  ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης στο Προεδρικό, μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια πρόταση την οποία επεξεργάζεται το κόμμα για να καταθέσει ως πρόταση νόμου και για την οποία, όπως είπε, θα χρειαστεί και η συνεργασία της Κυβέρνησης.

Η πρόταση έχει ως στόχο να επιβραβεύσει τους καλοπληρωτές, αφού όπως είπε ο κ. Λιλλήκας, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα αδικίας σε μια μερίδα του πληθυσμού, οι οποίοι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, αποφάσισαν να στερηθούν άλλα πράγματα για να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Η πρόταση, είπε ο κ. Λιλλήκας, αποσκοπεί στο να έλθει η πολιτεία να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τη συμπεριφορά αυτής της ομάδας των πολιτών φοροαπαλλάσσοντας τα επιτόκια των δανείων για όλη αυτή τη χρονική περίοδο. Αυτό είπε θα δημιουργήσει και ένα περί δικαίου αίσθημα ανάμεσα στο λαό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top