ΔΑΛΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στην Εντατική πρώτων βοηθειών ο 66χρονος που τραυματίστηκε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΑΛΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στην Εντατική πρώτων βοηθειών ο 66χρονος που τραυματίστηκε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα την Πέμπτη 5/7 είχε απολογισμό τον τραυματισμό 66χρονου Ελληνοκύπριου εργάτη.

Όπως πληροφορούμαστε γύρω στις 13:15, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για εργατικό ατύχημα στην βιομηχανική περιοχή Δαλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άτομα ενώ χειρίζονταν ανυψωτικό μηχάνημα, ο ένας εξ αυτών κάτω από  αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και τυγχάνει νοσηλείας στην εντατική μονάδα Πρώτων Βοηθειών

Στο σημείο βρέθηκε και λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας ώστε να προχωρήσει σε έρευνες και να διαπιστωθούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE