ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγδατής: «Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η απόσυρση»

Παγδατής: «Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η απόσυρση»

Ο κόσμος αποθέωσε τον Μάρκο Παγδατή μετά την ήττα από τον Καρέν Χατσάνοφ στο Wimbledon και εκείνος φάνηκε αρκετά συγκινημένος. Κάποιοι, λοιπόν, έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα!

Θεώρησαν, δηλαδή, ότι ο Μάρκος αποχαιρετάει το Wimbledon, καθώς έχεις στο μυαλό του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο 33χρονος Κύπριος, όμως, ξεκαθάρισε στο SDNA ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! «Έχω έρθει 13 φορές εδώ. Έχω παίξει ημιτελικό και έχω γενικά πολύ καλά αποτελέσματα. Εναντίον του Τζόκοβιτς έπαιξα 5 ώρες, έχω αγωνιστεί σε πολύ ωραία ματς. Νιώθω τη συμπαράσταση του κόσμου, είναι φανταστικοί μαζί μου και γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Σίγουρα θέλω να έρθω του χρόνου, δεν υπάρχει στο μυαλό μου η απόσυρση».

Ο τενίστας από τη Λεμεσό κατάφερε να «ζωντανέψει» μετά την απώλεια των δύο πρώτων σετ και να φτάσει αρκετά κοντά στη νίκη επί του Χατσάνοφ. Ο ίδιος εξηγεί: «Μου έδωσε παραπάνω ρυθμό μετά το 2-0. Το πρώτο σετ το έχασα λόγω του μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, όπου έκανα τρία double fault. Οπότε μπορείς να πεις ότι άρχισα λάθος το παιχνίδι. Μετά σέρβιρε πολύ καλά, πήρε αυτοπεποίθηση στο δεύτερο, μου έβαλε πίεση στις επιστροφές. Δεν μου έδινε καθόλου χρόνο, έπαιζε πολύ γρήγορα. Στο τρίτο σετ, όμως, δεν είχε καλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς και άρχισα εγώ από την πλευρά μου να τον διαβάζω καλύτερα και να επιστρέφω. Και σιγά σιγά άλλαξαν τα πράγματα, πάλεψα».

Το σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν το έκτο γκέιμ του καθοριστικού σετ, όπου ο Μάρκος είχε έξι ευκαιρίες να σπάσει τον αντίπαλό του. Ο Χατσάνοφ, ωστόσο, «ξέφυγε» χάρη στο καλό σερβίς του. ««Είχα έξι μπρέικ πόιντ στο 3-2 του πέμπτου και έκανε πέντε άσους. Μόνο στο έκτο είχα μια ευκαιρία, έχασα ένα backhand down the line. Εκεί μπορείς να πεις ότι ήταν λάθος επιλογή. Και μετά στο 5-5-5 έκανα δυο λάθη στο drive μου, βρέθηκα κάτω με 15-30. Και όταν εκεί δεν βάζεις πρώτο, όλα πάνε στραβά. Με αυτούς τους παίκτες δεν πρέπει να χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Τώρα μπορεί να βλέπω μόνο τα αρνητικά, αλλά υπάρχουν και θετικά».

πηγή:sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top