ΚΥΠΡΟΣ: Η μέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα θανατηφόρα – «51 τροχαία δυστυχήματα»

ΚΥΠΡΟΣ: Η μέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα θανατηφόρα – «51 τροχαία δυστυχήματα»

Με ανάρτησή της στo Twitter, η Αστυνομία, γνωστοποιεί την μέρα της εβδομάδας όπου σημειώθηκαν τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, τον τίτλο της πιο «αιματηρής» μέρας σε τροχαία δυστυχήματα, κατέχει η Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την πενταετία 2013-2017, σημειώθηκαν 51 θανατηφόρα τροχαία τις Παρασκευές.

Παράλληλα η Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό για να «μην δώσουμε άλλη χαρά στον ‘ΧΑΡΟ’»

Αυτούσια η ανάρτησή της:

«Παρασκευή σήμερα ημέρα εξόδου και διασκέδασης για πολλούς. Είναι η μέρα επίσης, που «έντυσε» στα μαύρα τις περισσότερες οικογένειες την τελευταία 5ετία (2013-2017).

Μπορεί να χαρακτηριστεί επίσης και ως «μαύρη» Παρασκευή με 51 συνολικά θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Ας μην δώσουμε άλλη χαρά στον «ΧΑΡΟ».

Δεν ΞΕΧΝΑΜΕ, πετυχημένη βραδινή έξοδος, σημαίνει να μας βρει όλους στα σπίτια μας και όχι σε ψυχρούς θαλάμους νεκροτομείων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE