ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο τραγωδία με Ελληνοκύπρια σε παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό παραλίγο πνιγμού που αφορούσε Ελληνοκύπρια, σημειώθηκε το Σαβατο 7/7/ λίγο μετά τις 9·00  το πρωί, στην παράλια δασούδι, στην περιοχή Γερμασόγειας. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού, το περιστατικό συνέβηκε 700 περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου ΛΕΜ 9 και 150 μέτρα δυτικά των θαλάσσιων σπορτ της περιοχής. 

Ο πνιγμός απετράπη ευτυχώς στο παρά ένα, από λουόμενο ο όποιος ανέσυρε την γυναίκα από το νερό έγκαιρα. 

Στην συνέχεια ο Ιδιοκτήτης των θαλασσίων σπορτ της περιοχής που αντιλήφθη το όλο συμβάν, ενημερώνει δια μέσω ασυρμάτου τους Ναυαγοσώστες του σημείου ΛΕΜ9 οι οποίοι έτρεξαν με εξειδικευμένο εξοπλισμό στην σκηνή. 

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι Βασικές Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω νοσηλεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE