ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ύστερα από καταγγελία 58χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 59χρονος κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό ότι αυτή του απέσπασε χρήματα από την οικία του και ακολούθως εγκατέλειψε την εργασία της.

Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός φέρεται να απέσπασε από το σπίτι στο οποίο εργάζονταν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και στη συνέχεια να το εγκατέλειψε.

Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE