ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

Φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε όχημα, το οποίο είχε δηλωθει ως κλοπιμαίο και ανήκει σε ιδιωτική εταιρία. 

Συγκεκριμένα, σύφμωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 08.11 της Τετάρτης (11/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.41.

Το όχημα ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE