Θυμήθηκε τον Χριστόφια ο Κύπριος πολιτικός – Η σύγκριση με Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θυμήθηκε τον Χριστόφια ο Κύπριος πολιτικός – Η σύγκριση με Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποικίλουν τα σχόλια για τα δύο συμβάντα εξύβρισης του Έλληνα Υπουργού Άμυνας.

Πρώτα στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας το βράδυ της Πέμπτης (19/7) και έπειτα στη Φανερωμένη το πρωί της Παρασκευής (20/7) λεκτικές επιθέσεις εναντίον του Πάνου Καμμένου οδήγησαν σε συλλήψεις.

Ούτε αυτό άφησε να πέσει στα ψηλά ο τέως Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Θυμήθηκε μάλιστα και την προηγούμενη διακυβέρνηση, σημειώνοντας: «Πάντως, για εξύβριση στην Κύπρο τις τελευταίες δεκαετίες, μόνο δύο πολιτικοί έχουν κάνει καταγγελία: ο Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πάνος Καμμένος».

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.