ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει δει…. άσπρη μέρα

Δεν έχει δει…. άσπρη μέρα

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι μία πικρή πραγματικότητα για την Ανόρθωση, η οποία έχει καταγραφεί εδώ και μία περίπου δεκαετία.

Λες και την… κυνηγάει «κατάρα», αφού μετά την αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια, δεν έχει δει άσπρη μέρα η «Κυρία», τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με εξαίρεση φυσικά τις περιστασιακές επιτυχίες (νίκες στα ντέρμπι, εξόδους στην Ευρώπη κλπ), αφού από τότε παραμένει χωρίς τίτλο, ενώ έχει γνωρίσει ντροπιαστικούς για την τεράστια ιστορία της αποκλεισμούς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα και φέτος, που η ομάδα της Αμμοχώστου έδειχνε να συνέρχεται για τα καλά μετά την περσινή πολύ καλή πορεία της και να δείχνει έτοιμη για επιστροφή στους τίτλους (με τη διοίκηση να κάνει την οικονομική υπέρβαση στις μεταγραφές), ξεκίνησε τη νέα σεζόν με ένα απίστευτο «χαστούκι» από την Αλβανική Λάτσι, το οποίο σόκαρε τους πάντες.

Βέβαια, κάποια στιγμή θα σπάσει η… «κατάρα» και θα μπει τέλος στη γκίνια, αλλά κάποια πράγματα που έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία, παραπέμπουν στη… σφαίρα του ανεξήγητου.

Υ.Γ. ΔΕΝ κατηγορούμε κανέναν, ούτε αφήνουμε αιχμές για τον οποιονδήποτε, απλά καταγράφουμε μία πραγματικότητα που σχολιάζεται από πολύ κόσμο…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top