ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτο περιστατικό! Τους έστειλαν την Πυροσβεστική για μια….σούβλα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτο περιστατικό! Τους έστειλαν την Πυροσβεστική για μια….σούβλα!

Ναι συνέβη και αυτό στην Κύπρο μας! Ειδοποιήσαν την Πυροσβεστική για φωτιά αλλά αυτοί έψηναν... σούβλα!

Το περιστατικό σύμφωνα με πολίτη που ενημέρωσε την ιστοσελίδα μας, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/07) στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Όπως μας αναφέρθηκε, πολίτης αντιλήφθηκε καπνούς σε οικία και ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Αμέσως μέλη και των δυο υπηρεσιών μετέβησαν στο σημείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε πως οι καπνοί ήταν από το ψήσιμο της σούβλας…!

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες παραξενευτήκαν όταν είδαν την Πυροσβεστική και δεν πίστευαν πως από το ψήσιμο της σούβλας, δημιουργήθηκε τέτοια αναστάτωση!

Υ.Γ. Ελπίζουμε να πρόσφεραν και κάνα κομμάτι σούβλας σε Πυροσβέστες και Αστυνομικούς!

Ι.Μ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE