Όλο νόημα το μήνυμά του Αλεξάνδρου για την συμπαράσταση μέσω των social media στους πληγέντες

Όλο νόημα το μήνυμά του Αλεξάνδρου για την συμπαράσταση μέσω των social media στους πληγέντες

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έθιξε το θέμα της συμπαράστασης μέσω των social media στους πληγέντες. 

Το μήνυμά του Νεκτάριου Αλεξάνδρου θίγει μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, αφού ο άνθρωπος ξεχνά γρήγορα, αλλά οι πληγέντες θα υποφέρουν για πολλά χρόνια, κάποιοι εφ' όρου ζωής.

Όπως έγραψε ο αρχηγος του ΑΠΟΕΛ: ''Αν στα επόμενα χρόνια, κάθε μέρα ένας μονο απο όλους όσους γράψαμε στα κοινωνικά δίκτυα για βοήθεια για την Ελλάδα, pray for Greece κλπ περάσει για λιγες ώρες απο τις καμένες περιοχές έστω για ένα γειά στους πληγέντες κ ότι προερείται, σιγουρα θα νιώσουν πολύ καλύτερα οι άνθρωποι μια ώρα πιο νωρίς. Γιατι αυτοί θα υποφέρουν για πολύ ακόμα! πάρα πολύ!!! Κ εμείς απλά δεν πρέπει να το ξεχάσουμε τόσο γρήγορα...''.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE