Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Η Cyta συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται για στήριξη των πληγέντων της εθνικής τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

 

Γι’ αυτό και θέτει στη διάθεση του κοινού την υπηρεσία της Charity Direct και καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν, να κάνουν την εισφορά τους στέλνοντας μήνυμα στο 7060, γράφοντας:

GR 1 (για €1), GR 3 (για €3) ή GR 5 (για €5)

Διευκρινίζεται ότι, ολόκληρο το ποσό της κάθε εισφοράς θα αποδοθεί για το συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση από τη Cyta για αποστολή του μηνύματος στον αριθμό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη διαδικασία αυτή, εισφορές μπορούν να γίνονται και από πελάτες άλλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Κύπρου.

Παράλληλα με τις πιο πάνω ενέργειες, η Cyta θα συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων με επιπρόσθετο ποσό, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα  www.cyta.com.cy/press-releases

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.