ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρεσε η Ομόνοια που φάνηκε άτυχη

Άρεσε η Ομόνοια που φάνηκε άτυχη

Η Ομόνοια έδωσε σήμερα(28/7) φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο. Ένα δυνατό φιλικό για τους ‘πράσινους’ απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος. Η Ελληνική ομάδα πήρε την νίκη με σκορ 1-0 με το τέρμα του Άλμπεργκ στο 37’.

Μια πολύ καλή εμφάνιση από την Ομόνοια που αν και έχασε από τον Πανιώνιο άρεσε με την παρουσία της και την απόδοση της. Κατά μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού η Ομόνοια έλεγχε τον αγώνα και ήταν αυτή που δικαιούταν να πάρει την νίκη αν μη τι άλλο την ισοπαλία. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές του Ολίβα που έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για την Ομόνοια που είχε τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισε κατά κύριο λόγο τον Πανιώνιο. Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε από τον Άλεξ με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να απομακρύνεται.  Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε από τον Πανιώνιο και τον Μασούρα με τον Λόπεζ να κόβει την μπάλα σωτήρια. Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος έγινε πολύ επιθετικός με τον Σπιρίνοβιτς να βρίσκεται κοντά στο τέρμα. Ο Μεχίας τον νίκησε σε μια φάση τετ-α-τετ. Η φάση όπου έκρινε και τον νικητή του παιχνιδιού ήρθε στο 37’. Ο Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μεχίας που δεν κατάφερε να αποσοβήσει ξανά τον κίνδυνο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς των ‘πρασίνων’ προχώρησε σε αλλαγές όπου έκανε και πιο επιθετική την ομάδα.  Δυο μεγάλες ευκαιρίες του Νταρμπισάιαρ με τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου να κρατά το μηδέν στην εστία του. Μεγάλη εμφάνιση του Μεχίας που στο 70’ της αναμέτρησης απέκρουσε άλλη μια τεράστια ευκαιρία. Από την φάση του 70’ και την απόκρουση του Μεχίας η Ομόνοια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ζήτησε επιτακτικά το τέρμα. Σερί χαμένων ευκαιριών από Νταρμπισάιαρ, Άλεξ, Ζίβετς και Βύντρα με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι.

Ένα όμορφο φιλικό με αρκετές ευκαιρίες. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές.  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top