Πήραν παράταση οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα Κοριτσιών κάτω των 15 ετών στην Κύπρο

Πήραν παράταση οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα Κοριτσιών κάτω των 15 ετών στην Κύπρο

Παράταση δήλωσης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι για να ληφθεί υπόψη οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα πιο κάτω:

*Να επισυναφθεί με την δήλωση το Πιστοποιητικό Εγγραφής της Ακαδημίας, είτε σαν Σωματείο είτε σαν Εταιρεία, και τα καταστατικά τους.

*Σημειώνεται πως οι ομάδες θα πρέπει να εγγράψουν κανονικά στο σύστημα COMET τις ποδοσφαιρίστριες τους.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Κουντουριώτη, στο τηλέφωνο 22352341, στο Τμήμα Πρωταθλημάτων.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE