ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε το… σπίτι του μέσα στο αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε το… σπίτι του μέσα στο αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φόρτωσε ό,τι είχε και δεν είχε, μέσα στο πορτμπαγκάζ του οχήματός του!

Είναι γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο σκηνικό μέσα στους δρόμους της Κύπρου και μάλλον δεν είναι ούτε η τελευταία.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή σελίδα «I love Cyprus ΡΕ», δείχνει όχημα να κινείται σε δρόμο με τροχαία κίνηση μάλιστα, φορτωμένο με 1002 αντικείμενα στο πορτμπαγκάζ του.

Και όταν λέμε φορτωμένο, εννοούμε ξεχειλισμένο… Στο εν λόγω όχημα υπάρχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, όπως φαίνεται!

Και όλα αυτά, δεμένα απλά με ένα σχοινί…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η σκληρή απάντηση Χριστοδουλίδη στον Ερντογάν, από το βήμα του ΟΗΕ: Η Ευθύνη απέναντι στην κατοχή και η υποκρισία απέναντι στη σιωπή

Η σκληρή απάντηση Χριστοδουλίδη στον Ερντογάν, από το βήμα του ΟΗΕ: Η Ευθύνη απέναντι στην κατοχή και η υποκρισία απέναντι στη σιωπή

Η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, από το βήμα της 80ής Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, δεν ήταν απλώς μια τοποθέτηση αρχών για το Κυπριακό. Ήταν μια μετωπική επίθεση κατά της υποκρισίας, όχι μόνο της Τουρκίας, αλλά και του ίδιου του ΟΗΕ, που εδώ και χρόνια σιωπά, ανέχεται ή “ακούει” χωρίς να αντιδρά απέναντι στη διχοτομική ρητορική της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE