ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ΠΟΙΟΝ παίκτη της ΑΕΚ μας ΡΩΤΟΥΣΑΝ οι Αυστριακοί, ποια ΑΠΟΨΗ έχουν για την Κυπριακή ομάδα και η ΑΤΑΚΑ για το ΑΡΕΝΑ!

Για ΠΟΙΟΝ παίκτη της ΑΕΚ μας ΡΩΤΟΥΣΑΝ οι Αυστριακοί, ποια ΑΠΟΨΗ έχουν για την Κυπριακή ομάδα και η ΑΤΑΚΑ για το ΑΡΕΝΑ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Στουρμ Γκρατς την ερχόμενη Πέμπτη (9/8) στην Αυστρία και το Themasports.com βρίσκεται εκεί.

Από την Τρίτη (7/8) το μεσημέρι ο απεσταλμένος μας, Γιώργος Λεωνίδου, είναι στην Αυστριακή πόλη και θα μας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν γύρω από την αναμέτρηση αυτή.

Του Γιώργου Λεωνίδου

Από τις πρώτες κιόλας ώρες περιήγησης στο Γκρατς και αφού οι ντόπιοι καταλάμβαιναν πως δεν είμαστε από εδώ μας ρωτούσαν αν ήρθαμε για το ματς. Ορισμένοι που μας έπιασαν στην κουβέντα μας είπαν πως ξεχωρίζουν τον Ιβάν Τρισκόφσκι από την ΑΕΚ και πως αυτόν θεωρούν ως τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή των κιτρινοπράσινων. Επίσης μας ρωτούσαν να μάθουν διάφορα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή, όπως για παράδειγμα σε ποια θέση αγωνίζεται κυρίως.

Στη συνέχεια και αφού τους ρωτούσαμε πως βλέπουν τα πράγματα για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, αυτοί μας έλεγαν πως υπολογίζουν πολύ την ΑΕΚ και πως θεωρούν τις πιθανότητες πρόκρισης μοιρασμένες. Σέβονται πολύ τους Λαρνακείς σαν σύλλογο και στάθηκαν στο έντονο Ισπανικό στοιχείο που υπάρχει. Επίσης αρκετοί μας είπαν πως αν η ΑΕΚ πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές της λόγω έδρας, αφού χαρακτηριστικά μας είπαν πως το ”ΑΕΚ Αρένα είναι ένα γήπεδο που μοιάζει με φρούριο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top