Με 22 παίκτες στο Ισραήλ ο Μπαλταζάρ, στην αποστολή ο Εφραίμ!

Με 22 παίκτες στο Ισραήλ ο Μπαλταζάρ, στην αποστολή ο Εφραίμ!

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, για τον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί (08:30) της Τετάρτης (08/08) για το Ισραήλ, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθη και ο Εφραίμ που ήταν αμφίβολος.

Αναλυτικά:

Βάτερμαν, Ρομό, Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Νσούε, Βούρος, Αλεξάνδρου, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Τάμαρι, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε.

Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι φυσικά το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι-οφ, εκεί όπου θα συναντήσει εκτός απροόπτου την Αστάνα.

Αν το ματς «στραβώσει”, εννοείται πως στόχος των «γαλαζοκιτρίνων” είναι ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτους λογαριασμούς, ενόψει του επαναληπτικού της 16ης Αυγούστου που θα γίνει στο ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE