Με 22 παίκτες στο Ισραήλ ο Μπαλταζάρ, στην αποστολή ο Εφραίμ!

Με 22 παίκτες στο Ισραήλ ο Μπαλταζάρ, στην αποστολή ο Εφραίμ!

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, για τον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί (08:30) της Τετάρτης (08/08) για το Ισραήλ, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθη και ο Εφραίμ που ήταν αμφίβολος.

Αναλυτικά:

Βάτερμαν, Ρομό, Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Νσούε, Βούρος, Αλεξάνδρου, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Τάμαρι, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε.

Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι φυσικά το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι-οφ, εκεί όπου θα συναντήσει εκτός απροόπτου την Αστάνα.

Αν το ματς «στραβώσει”, εννοείται πως στόχος των «γαλαζοκιτρίνων” είναι ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτους λογαριασμούς, ενόψει του επαναληπτικού της 16ης Αυγούστου που θα γίνει στο ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE