Ο αέρας μετακίνησε το αεροπλάνο λες και να ήταν χάρτινο - VIDEO

Ο αέρας μετακίνησε το αεροπλάνο λες και να ήταν χάρτινο - VIDEO

Μπορεί στην Ευρώπη ο καύσωνας να χτυπάει σαραντάρια αλλά στις ΗΠΑ υπάρχουν ισχυροί άνεμοι που αποδεικνύονται από το παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Deer Valley του Φοίνιξ στις ΗΠΑ.

Οι άνεμοι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφτασαν ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Το περιστατικό που έγινε στις 30 Ιουλίου και όπως αναφέρει η ίδια που κινηματογράφησε το περιστατικό ο τυφώνας θα πρέπει να κόστισε στον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους αφού έγινε μεγάλη ζημιά.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=uBaPabgUc6E

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE