Φωτιά σε εν κινήσει τουριστικό λεωφορείο – Σώοι οι επιβάτες του

Φωτιά σε εν κινήσει τουριστικό λεωφορείο – Σώοι οι επιβάτες του

Φωτιά ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο που κατευθυνόταν στη Νεάπολη Λασιθίου. Σώοι οι Ιταλοί τουρίστες.

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) στο ύψος Σεληναρίου, όταν τουριστικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει. Οδηγός και υπεύθυνη του γκρουπ των Ιταλών τουριστών που επέβαιναν κινήθηκαν άμεσα απομακρύνοντας τους επιβάτες.

Τέσσερα οχήματα με δέκα πυροσβέστες, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατέφτασαν στο σημείο, αλλά παρά τις προσπάθειες, το τουριστικό λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το όχημα κατευθυνόταν προς την Νεάπολη Λασιθίου, όπου οι Ιταλοί τουρίστες θα φτάσουν τελικά με άλλο λεωφορείο το οποίο έφτασε στο σημείο για να τους παραλάβει.

Εκτός από τους τουρίστες, ταλαιπωρία περίμενε τους διερχόμενους οδηγούς δεδομένου ότι η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ διακόπηκε μέχρι να ξεπεραστεί σε πρώτο βαθμό ο κίνδυνος κάποιας έκρηξης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.