Έχασε με ίδιο σκορ η Στουρμ Γκρατς και έρχεται Κύπρο – Την… «σκότωσε» ένας Έλληνας

Έχασε με ίδιο σκορ η Στουρμ Γκρατς και έρχεται Κύπρο – Την… «σκότωσε» ένας Έλληνας

Μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Πέμπτης από την ΑΕΚ με 2-0, η Στουρμ Γκρατς δέχθηκε νέα ήττα, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ.

Για την 3η αγωνιστική του Αυστριακοή πρωταθλήματος, η Στουρμ Γκρατς έχασε την Κυριακή εκτός έδρας από τη St Polten με 2-0.

Στο 12ο λεπτό ο Luxbacher έκανε το 1-0, ενώ στο 86ο λεπτό ο Φούντας «σκότωσε» τη Στουρμ Γκρατς.

Πλέον, η Στουρμ Γκρατς ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Κύπρο και την αναμέτρηση ρεβάνς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο «ΑΕΚ Αρένα».

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE