Ταξιδεύει ο Κούμας για να βρεθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ταξιδεύει ο Κούμας για να βρεθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μεταβαίνει στο Τάλλιν της Εσθονίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα για το UEFA Super Cup μεταξύ της κατόχου του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και της κατόχου του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 15 Αυγούστου και θα αρχίσει στις 22:00.

Ο κ. Κούμας μεταβαίνει στην Εσθονία με την ιδιότητα του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

Ο αυριανός αγώνας UEFA Super Cup είναι ο 43ος στην ιστορία του θεσμού και για πρώτη φορά, το τρόπαιο διεκδικούν δύο ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE