ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς ίχνος υποτίμησης λόγο του σκορ να κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει την πρόκριση

Χωρίς ίχνος υποτίμησης λόγο του σκορ να κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει την πρόκριση

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε με την σημερινή προπόνηση (15/8) την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα  κόντρα στην Μπερ Σεβά ο ΑΠΟΕΛ.  Οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ είναι έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα αφού πλην των γνωστών απουσιών δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα.

Με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα οι πρωταθλητές μας έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να καθησυχάζονται. Εξ άλλου το είδαμε και από τις δηλώσεις του προπονητή της Μπερ Σεβά ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι θα μπει στον αγώνα με μοναδικό στόχο να σκοράρει το πρώτο τέρμα. Αν αυτό συμβεί τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα κυλούν ομαλά και λεπτό με λεπτό θα είναι πιο κοντά στο ζητούμενο.

Η επιστροφή του Καρλάο είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και για τον ΑΠΟΕΛ.  Ο Βραζιλιάνος έγινε πατέρας πριν λίγες μέρες και χρειάστηκε να απουσιάσει για λίγες μέρες για να είναι κοντά στην σύζυγο του. Επέστρεψε όμως προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής  των ‘γαλαζοκιτρίνων΄. Η αμυντική γραμμή θα είναι αυτή που κατά κύριο λόγο θα δώσει την πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ. Τα 7 τέρματα που δέχτηκε στα 5 τελευταία παιχνίδια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον ΑΠΟΕΛ που πρέπει να προσέξει πολύ στον αμυντικό τομέα αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

Για την επίθεση όπου είναι όλα ρευστά. Με την δεδομένη απουσία του Ντελατόρε οι επιλογές του Μπαλταζάρ είναι λιγοστές. Ντε Βινσέντι και Σάλαι διεκδικούν την θέση στην επίθεση με τον Αργεντινό να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα αφού αγωνίστηκε ξανά στην επίθεση στην πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ. Δεν αποκλείεται να δούμε όμως και τον Σάλαι αλλά ας περιμένουμε καλύτερα μέχρι και την ανακοίνωση της ενδεκάδας.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι πάνω γνωστές με τον Βάτερμαν, Νσούε, Καρλάο , Καζού, Μοράις, Σόουζα να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους.

Εν κατακλείδι ο αυριανός αγώνας θα είναι εξαιρετικά δύσκολος για τους πρωταθλητές μας. Χρειάζεται πλήρη συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές και προσπάθεια από όλους για να έρθει αυτό που πρέπει.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top