ΠΑΦΟΣ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκλεισε τον διακόπτη – Τι παράνομο εντόπισαν

ΠΑΦΟΣ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκλεισε τον διακόπτη – Τι παράνομο εντόπισαν

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), διεξήγαγαν το απόγευμα του Σαββάτου 19/08 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

 Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, ο 56χρονος υπεύθυνος έθεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εκτός λειτουργίας.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 8 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τους οποίους πιστεύεται, ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», καθώς επίσης χρηματικό ποσό και άλλος εξοπλισμός.

Κατασχέθηκαν επίσης και δύο κάμερες ασφαλείας, αφού από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι δεν υπήρχε η σχετική άδεια για χρησιμοποίηση τους.

Εναντίον του 56χρονου, καθώς επίσης και 21χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE