ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ύστατη προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ύστατη προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συναντώνται την Πέμπτη (23/8) για δεύτερη φορά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό.

Σκοπός της συνάντησης είναι να δοθούν εισηγήσεις και αντιπροτάσεις από πλευράς Κυβέρνησης, με σκοπό την γεφύρωση των θέσεων των εκπαιδευτικών και του υπουργού.

Μάλιστα, η Κυβέρνηση επιθυμεί να βρεθεί η πολυπόθητη αμοιβαία αποδεκτή λύση, πριν από τη λήξη της συνεδρίας, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο και το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και πρόσθετες συναντήσεις.

Θυμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, τόσο πριν όσο και μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, εξέφρασαν την θέλησή τους για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE