ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 17χρονος και 19χρονος – Τους «τσάκωσαν» μετά τον αγώνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 17χρονος και 19χρονος – Τους «τσάκωσαν» μετά τον αγώνα

Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον δύο προσώπων σχετικά με υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους.

Δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 19 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη 23/08 από μέλη της Αστυνομίας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ για το Europa League στο ΓΣΠ, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν φωτοβολίδες, κροτίδες και πυρσοί, προσήχθησαν την Παρασκευή 24/08 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου η Αστυνομία υπέβαλε αίτημα έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 17χρονου και του 19χρονου, διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE